Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Kılıç:- "Erzurum önemli bir futbol şehri. TFF 1. Lig'de değil, Süper Lig'de olması gerekiyor"- Gümüşhanespor Teknik Direktörü Altıparmak:- "Hak ettiğimiz bir şampiyonluktu ama bize nasip değilmiş"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto 2. Lig play-off final karşılaşmasında Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek TFF 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, sezon içerisinde kaçırdıkları şampiyonluğa play-off'ta ulaştıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kılıç, başarının doğru kullanılması gerektiğini belirterek, ''Erzurum önemli bir futbol şehri. TFF 1. Lig'de değil, Süper Lig'de olması gerekiyor. Tüm Erzurum'a hayırlı olsun. Göreve devam etme konusunda şu anda kimseyle görüşmedim. Çekirdek kadro kalabilir. TFF 1. Lig için elimizde 10-15 kişilik bir kadro var. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, çok fazla transfer yapmama avantajını yaşayacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a maçı kazandıran golü kaydeden Erhan Çelenk ise çok zor şartlar altında buraya kadar geldiklerini ve şampiyonluğu elde ettiklerini aktardı.

Şampiyon takımın oyuncularından Mert Nobre, Erzurum'da kendisine çok destek verildiğini ve bu yüzden mutlu olduğunu vurgulayarak, seneye de takımda kalacağını dile getirdi.


- Gümüşhanespor cephesi


Gümüşhanespor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, rakiplerine TFF 1. Lig'de başarılar dileyerek, şunları kaydetti:

"Tabii ki kaybeden bir takımın hocası olarak buraya gelmek istemezdim. Final maçında öne geçen takım kazanıyor. Mücadelenin ikinci yarısında maç çok farklıydı, pozisyonlar bulduk ama atamadık. Hak ettiğimiz bir şampiyonluktu ama bize nasip değilmiş."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.