Maçın Ardından

Maçın Ardından
Bursaspor Kulübü Başkanı Ay:- "Çok şükür Allah'a kümede kaldık. Hiçbir zaman 'kümede kalmak için oynuyoruz' diye bir laf konuşmadım ama maalesef durum buraya geldi"- "(Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamaları) Böyle bir günde böyle bir deme

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 2-1 yenerek kümede kalan Bursaspor'un kulüp başkanı Ali Ay, "Çok şükür Allah'a kümede kaldık. Hiçbir zaman 'kümede kalmak için oynuyoruz' diye bir laf konuşmadım ama maalesef durum buraya geldi." dedi.

Ay, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor’un hiçbir zaman bu duruma düşmemesi gerektiğini söyledi.

"Herkes kendisini Bursasporlu zannediyor ama kimse kusura bakmasın ben hepsinden daha Bursasporluyum." diyen Ay, "Herkes çok güzel konuşuyor ama sadece konuşuyorlar. Kimse bir şey yapmıyor. Bir buçuk senedir kulüpteyim, başkanım maalesef birlikteliği göremedim." ifadelerini kullandı.

Ay, gerçek Bursaspor taraftarlarından bu üzüntüyü yaşattıkları için özür dileyerek, şöyle devam etti:

"Ancak şundan emin olsunlar ki onlar bir üzülüyorsa ben yüz üzülüyorum. Çünkü neticede bu kulübün başkanıyım. Allah doğruların yanındadır her zaman. Biz de doğru hareketler yaptık. Namuslu, dürüst olarak bu işi götürmeye çalıştık. Çok şükür Allah'a kümede kaldık. Hiçbir zaman 'kümede kalmak için oynuyoruz' diye bir laf konuşmadım ama maalesef durum buraya geldi."

Bir gazetecinin radikal kararlar alıp almayacakları sorusuna Ay, "Gelecek hafta arkadaşlarla görüşüp, gelecek adına gerekeni yapacağız. Türkiye bizim ne kadar güçlü bir taraftarımız olduğunu gördü. 2 bin 500'e yakın taraftar vardı. Mübarek Ramazan ayında taraftarlarımız Bursaspor’u desteklemek için o kadar yol geldi. Hepsine teşekkür ediyorum. Tabii ki radikal kararlar alacağız. Bundan sonra böyle şeylerin olacağını düşünmek dahi istemiyorum." cevabını verdi.

Ay, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın mali genel kuruldaki açıklamalarına yönelik bir soru üzerine "Orada ben bir art niyet arıyorum, çünkü Fenerbahçe Kulübü Başkanı 4-5 aydan beri Bursaspor ile fazla uğraşmaya başladı. İkide bir de FETÖ, FETÖ diyor, bütün olayı FETÖ’ye yansıtmaya çalışıyor. Ben Fenerbahçe başkanına inanmıyorum, buradan açık ve net söylüyorum." diye konuştu.

"Böyle bir günde böyle bir demeç vermesini yazıklar olsun kendisine yakıştıramadım." diyen Ay, "İstersem ben de onunla kavga edebilirim. O Fenerbahçe Kulübü Başkanı ise ben de koskoca Bursaspor’un başkanıyım. Nedir bu megalomanlık? Ayıp, hakikatten ayıp, yazıklar olsun." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.