Maçın Ardından

Maçın Ardından
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi:"Beşiktaş taraftarı bu mutluluğu hak eden taraftı. Biz onların mutluluğu için gereken mücadeleyi verdik"


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü yöneticileri Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil ve Candaş Tolga Işık, şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Siyah-beyazlı takımın Osmanlıspor ile yaptığı karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, özel bir gün yaşadıklarını belirterek, "Şampiyonluk hem Beşiktaş’a hem de Türkiye'deki futbolseverlere hayırlı, uğurlu olsun. Beşiktaş taraftarı bu mutluluğu hak eden taraftı. Biz onların mutluluğu için gereken mücadeleyi verdik. Karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Ben daha evvel de söyledim, şimdi de söylüyorum, bu bir hayal ama neden olmasın; 3 yetmez, 4 yetmez, hedefimiz 5. şampiyonluk." diye konuştu.

Kulübün genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise kendisi için şampiyonluğun önemli tarafının ikinci kez bu başarıyı yakalamaları olduğunu vurgulayarak, "Bana göre değerli olan kısmı ikinci sene şampiyon olmak ve taraftarlarımızla bütünleşmek. Şampiyonluğa alışmış olmak çok önemli. 'Biz şampiyonluğa alıştık' diyorum. İnşallah devamı da gelecektir. Sayı vermek söz konusu değil. Arka arkaya gelen şampiyonluk gerçekten çok güzel." ifadelerini kullandı.


- Işık: "Çok çalıştık"


Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık da çok çalışarak, bu başarıyı yakaladıklarını dile getirdi.

Taraftarların şampiyonluğun gizli kahramanı olduğunu vurgulayan Işık, şunları söyledi:

"Birçok kritik maçta sadece futbolcular değil, gönüllerini sahaya koymuş taraftarlar vardı. Şampiyonluğun gizli kahramanı taraftarlardır. Emek verdikleri şampiyonluğu kutlamak adına tebrik ediyorum."

Beşiktaş gibi büyük camiaların her sezon başarılı olmak için sahaya çıktığını kaydeden Işık, "İnşallah yönetim olarak her sene şampiyon olarak devam ederiz. Beşiktaş çok büyük bir camia. Vodafone Park, sadece stattan ibaret değil. Avrupa'nın ve dünyanın sayılı merkezlerinden biri oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

Candaş Tolga Işık, yarından itibaren şampiyonluk kupasının Türkiye'yi gezmeye başlayacağını ve ardından müzedeki yerini alacağını sözlerine ekledi.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.