Maçın Ardından

Maçın Ardından
Adanaspor Teknik Direktörü Kılıç: "İlk maç olması nedeniyle kazanmak çok güzeldi"- Denizlispor Teknik Direktörü Şimşek:"Mücadele ve disiplinden memnunum ama skordan memnun değilim"

ADANA (AA) - TFF 1. Lig'in ilk haftasında sahasında Denizlispor'u 3-0 yenen Adanaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, ligin ilk maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Zor geçmesini bekledikleri bir maç olduğunu vurgulayan Kılıç, "Tüm takımların tam hazır olmadığını düşünürsek 3 puanı almak çok önemli. Oyuna süratli başladık. Bu iyi oyunumuzu 10 dakika devam ettirdik. İlk yarının son yirmi ve ikinci yarının ilk yirmi dakikası rakip üstün oynadı. İlk maç olması nedeniyle kazanmak çok güzeldi." diye konuştu.


- Denizlispor cephesi


Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ise oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Süper Lig'den düşmüş bir takım. Transferlerle çok iyi bir takım olmuş. Maçın başında çok çabuk gol yememiz işi bozdu. İkinci yarı toparlandık, mücadeleye girdik. Mücadele ve disiplinden memnunum ama skordan memnun değilim. Hakemin biraz daha dikkat etmesi lazım."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.