Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba:"Bu galibiyet, bize büyük bir coşku katacak"- Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sağlam:"Bizim için iyi bir maç olmadı. Hataları azaltıp yapılan güzel şeyleri fazlalaştırmaya çalışacağız"


SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Süper Lig'in 2. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin takıma büyük coşku katacağını söyledi.

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerini iyi analiz ettiklerini ancak ilk yarı istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirtti.

Öne geçince hızlı hücumlarla farkı artırmaya çalıştıklarını dile getiren Aybaba, "İyi maç oldu. Bunlar zor maçlar. Yeni oyuncular geliyor her hafta, her iki takım için de zor bir süreç. Bu galibiyet, bize büyük bir coşku katacak." diye konuştu.

Aybaba, bazı mevkilere transfer yapacaklarını, çok daha iyi bir Sivasspor izlettirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.


- Evkur Yeni Malatyaspor cephesi


Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen haftanın moraliyle Sivas'a geldiklerini, iyi oynamadıklarını ve pozisyon üretemediklerini kaydetti.

Hataları azaltmaları gerektiğini vurgulayan Sağlam, "Bizim için iyi bir maç olmadı. Hataları azaltıp yapılan güzel şeyleri fazlalaştırmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Demir Grup Sivasspor'u tebrik eden Sağlam, gelecek hafta oynayacakları Antalyaspor maçıyla yeni bir başlangıç yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.