Her şeye rağmen şampiyon olacağız

Her şeye rağmen şampiyon olacağız
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman:"Hakikaten kötü bir haftaydı. Umarım son bulmuştur"- "Her şeye rağmen şampiyon olacağız"- "Volkan mutlaka toparlanacaktır"

Süper Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, oldukça kötü bir dönemden geçtiklerini söylerken, takımının gelecek için özellikle ikinci yarının son bölümünde ışık verdiğini kaydetti.

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykut Kocaman, ligdeki Göztepe ve Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde de Vardar maçlarını sıkıntılı geçirdiklerini vurgulayarak, "Ligde elde var 2 puan. UEFA Avrupa Ligi'nde tur için de sıkıtılı bir sonuç aldık. Hakikaten kötü bir haftaydı. Umarım son bulmuştur." dedi.

Maçta topun 43 dakika oyunda kaldığını aktaran Kocaman, özellikle rakip oyuncuların sertliğinden yakınırken, "Trabzonspor'un sahadan eksik ayrılmaması enteresan bir durum. Geçen haftadan sonra bu hafta da aynı şekilde. Bana pek doğal gelmiyor. Temas ve sertlik seviyesinin artması tabii ki faydalı ama bu durum sınırı aşıyor." ifadelerini kullandı.

Kocaman, maçı oyuncular üzerinden değil, takım üzerinden değerlendirdiğini anlatırken, "Tüm takım olarak hücum etmeye ve savunma yapmaya çalışıyoruz. Sıkıntılı bir dönemdeyiz ama bunu aşma iradesi yüksek. İsteyen ve kapasiteli bir grup var. Giuliano ve Soldado da ikinci yarıda oyuna katıldılar ve çok faydalı olacaklar gibi gözüküyor." diye konuştu.

 

- "Her şeye rağmen şampiyon olacağız"

 

Fenerbahçe'deki ikinci döneminin zorlu olacağını bildiğini anlatan Kocaman, iddialı açıklamalarda bulundu.

Kulübün içinde bulunduğu durumu aktaran sarı-lacivertli teknik adam, şöyle konuştu:

"İşimin daha zor olduğunu biliyorum. Sabrın ve anlayışın kalmadığı bir yerde olduğumu biliyorum. Camia 3 senedir şampiyonluktan uzak ve bunu çok istiyor. Sadece şampiyonluktan uzak değil, genel olarak ilgiden de uzak gibi görünüyor. Oyuncuların öz güveni son derece düşük. Önemli hatalar yapılmazsa bunu düzeltebiliriz. Bugünkü maçta bir ışık görünüyordu. Fenerbahçe saha dışında da sıkıntılar yaşıyor ve bu net görünüyor. Takımdaki kaliteyi, kazanma ışığını çok net görüyorum. Hataları düzelterek yolumuza devam edeceğiz. İnanıyorum ki büyük bir aksilik olmazsa, şampiyon olacak bir kadro var burada. Her şeye rağmen şampiyon olacağız."

 

- "Volkan mutlaka toparlanacaktır"

 

Aykut Kocaman, yenilen ikinci golün ardından tribünlerin tepkisiyle karşılaşan Volkan Demirel'e sahip çıktı.

Üç maçta 6 gol yediklerini ve hepsinin de ciddi hatalardan kaynaklandığını belirten Kocaman, "Volkan 15 yıldır Fenerbahçe'nin kalesini koruyor. Sezon içi basit hatalarının az olması onu buralara taşıyan etken. Onun için de şanssız bir dönem. Böylece bizim de şanssızlığımız oluyor. Yine Kameni'de aynısı başımıza geldi. Takım olarak bunu aşacağız. Bizde bu yetenek ve kalite var. Bu sürecin geçeceğini net olarak görebiliyorum. Volkan bu camianın çocuğu, camiayı büyüten de tribünler. Zaman zaman tatsızlıklar olabilir ama hepimizin amacı Fenerbahçe'ye hizmet. Volkan mutlaka toparlanacaktır. Fenerbahçe gibi bir takımda 15 yıl oynamak, başlı başına bir kalite göstergesidir." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.