Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Adana Demirspor Teknik Direktörü Bulak: "Kısa alanda oynamak istiyorduk ve bunda başarılı olduk"- Adanaspor Teknik Direktörü Kılıç: "Üretkenlikten uzak bir oyun oynadık"


ADANA (AA) - TFF 1. Lig'in 6. haftasında Adanaspor'u 1-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Giray Bulak, rakiplerine fazla pozisyon vermediklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bulak, duran toptan sonuç almayı planladıklarını ve bunda başarılı olduklarını ifade etti.

Bulak, iyi bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayarak, şunları aktardı:

"Kısa alanda oynamak istiyorduk ve bunda başarılı olduk. Çok pozisyon vermedik. Öne geçtikten sonra bulduğumuz 3 pozisyon vardı. İyi oynadık. Çok gol yiyen bir ekibiz. 9 gol atıp 9 gol yemişiz. Son 2 maçta ise gol yememişiz. Daha az gol yediğimizde, çok daha farklı şeyler yapabiliriz. Oyuncularımı kutluyorum."


- Adanaspor cephesi


Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ise derbide kaybetmenin üzüntü verici olduğunu dile getirdi.

Oyunun kontrollü başladığını ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Üretkenlikten uzak bir oyun oynadık. Topun sizde kalması bir şey ifade etmiyor. Tempo oyununda rakibi açabilmeniz ve daha çabuk paslaşmanız gerekiyor. Ön tarafta uzun süreli bir üretkenliğimiz olmadı. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u yenerek mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.