Maçın Ardından

Maçın Ardından
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Özdilek: "Duran toptan gol yeme hastalığımız devam ediyor, bunu çözmeliyiz"

RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sahasında Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalan Çaykur Rizespor'da, Teknik Direktör Mehmet Özdilek, "Duran toptan gol yeme hastalığımız devam ediyor, bunu çözmeliyiz" dedi.

Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanılması gereken bir mücadeleyi berabere bitirdiklerini belirterek, "Kazanmak çok önemliydi. İyi oynadığımız dakikalarda mağlup duruma düştük. Golü bulup öne geçmeliydik. Biz devamlı kovalayan takımdık. Geriden gelmek kolay değil" diye konuştu.

Kazanamamanın verdiği stresi yaşadıklarını ifade eden Özdilek, "Çok net pozisyonlar kaçırdık. İlk devre iyi oynadık, ikinci yarı telaşlıydık. Duran toptan gol yeme hastalığımız devam ediyor, bunu çözmeliyiz. Çok çalışmamıza rağmen yine gol yedik. Süper Lig ekibi böyle basit goller yememeli. Üzgünüz" ifadesini kullandı.

Mağlubiyetten geri gelip bir puan almanın iyi ama tatmin edici olmadığını kaydeden Özdilek, şöyle devam etti:

"Yediğimiz gol sayısına bakılırsa fazla gol yiyoruz. Aynı tür goller yiyoruz. Telafi etmek için çalışacağız. Milli takımdan gelen oyuncular da yorgundu. Kıvanç'ın sakatlığı bunları etkiledi ama bunlar bahane değil. Biz daha iyi olmak zorundayız. Geri dönüş için ciddi efor harcamak lazım. Psikolojik olarak kendi evinde kazanamamanın baskısını üzerimizden atamadık. Bu maçla bunu kırmalıydık." 

- Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, maçın başından sonuna kadar Çaykur Rizespor'un üstün gibi göründüğünü vurgulayarak, "Çaykur Rizespor'un baskısı suni bir baskıydı. Öne geçtikten sonra panik yaptık. Kazanabilirdik, kaybedebilirdik ama sonuç olarak her iki takım birer puan aldı. Deplasmanda kaybetmediğimiz için sevinçliyiz" dedi.

İki kez öne geçtikleri maçta skoru koruyamadıklarını kaydeden Ertekin, "Maç bizim lehimize gittiği için açıkçası bugün iki puan kaybettik. Çok fazla pozisyon vermedik. Deplasmanda ancak böyle oynanabilirdi. Fazla pozisyon vermesek de duran toptan iki gol yedik. Böyle goller yememeliyiz" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.