Maçın Ardından

Maçın Ardından
Giresunspor Teknik Direktörü Birinci: "Kazanamadığımız için üzgünüz"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de Osmanlıspor Futbol Kulübü'ne 2-1 kaybeden Giresunspor'da, Teknik Direktör Mehmet Birinci, kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Birinci, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, Osmanlıspor Futbol Kulübü karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirtti.

Karşılaşma boyunca iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Birinci, "İyi mücadele ettik. İkinci yarıda penaltıdan yediğimiz golle geriye düştük. Golden sonra etkili oynayarak beraberliği yakaladık. Kazanma arzusu ile rakip kalede gol ararken, kalemizde ikinci golü gördük. Kazanamadığımız için üzgünüz. Yenilgi nedeniyle taraftarlarımızdan özür diliyorum" diye konuştu.

Birinci, karşılaşmanın hakemi Koray Gençerler'e tepki göstererek, şöyle konuştu:

"Hakem, tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı. Maalesef hakemler her zaman kuvvetliden yana. Kötü yönetim gösterdi. Hatta odasında kendisine serzenişte bulundum. Beni odadan atar gibi bir pozisyon oluştu. Kendisine yakışmadı." 

-Osmanlıspor Futbol Kulübü cephesi

Osmanlıspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Osman Özköylü ise Giresunspor karşısında zor da olsa kazanmasını bildiklerini ifade etti.

Maçın zor olacağını bildiklerini belirten Özköylü, "Giresunspor iyi mücadele eden, iyi oyunculardan kurulu bir takım. Sahanın zemini de yağmurdan ağırdı. Maçın ilk yarısında etkili olan bizdik. İkinci yarıda golü de bulduk. Golden sonra oyunu kontrol edemedik. Beraberlik golünü kalemizde gördük. İkinci golü bulduk ve kazanmayı bildik. Bizim için önemli bir deplasmanda alınan önemli bir galibiyet" dedi.

Özköylü, kamuoyunda pahalı bir takıma sahip oldukları yönündeki söylemlere tepki göstererek, şunları kaydetti:

"Ben iddia ediyorum, Osmanlıspor takımı parasal değer olarak ilk 5'e girsin ben antrenörlüğü bırakacağım. Bu takımın kurulduğu parayı duysanız ağzınız açık kalır. Ben bu kadar net konuşuyorum ama biz teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu olarak canla başla mücadele ediyoruz. Benim arkamda seyircim de yok. Biz doğru işler yapmaya çalışıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.