Maçın Ardından

Maçın Ardından
Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: "Bugün bizim için kötü günlerden biriydi"

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Bursaspor'a 5-0 yenilen Balıkesirspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Bugün bizim için kötü günlerden biriydi" dedi.

Ertekin, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk yarıda peş peşe yedikleri gollerin, takımını oyundan düşürdüğünü söyledi.

 

Bu gollerden sonra toparlanamadıklarını ve karşılaşmanın sonuna kadar skorun etkisiyle mücadele güçlerinin düştüğünü vurgulayan Ertekin, "Futbolda bazen böyle günler oluyor. Bugün de bizim için kötü günlerden biriydi" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise hem Balıkesirspor hem de kendileri için 3 puanı kazanma bakımından önemli bir maç olduğunu anlattı.

Kazanmak isteyen rakip takımın oyun anlayışını iyi kullandıklarını dile getiren Güneş, şöyle konuştu:

"Golleri atınca Balıkesirspor'da sorunlar başladı. Esasında bugünkü golleri geçen maçlarda atabilirdik. Geçen 6 maçta da iyi oynadık. Beşiktaş'a atabilirdik, Eskişehir'e daha fazla atabilirdik. Bugün şans, biraz yardım etti. Hakkımız olan 3 puanı aldık. Oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Bizim için iyi bir skor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.