Maçın Ardından

Maçın Ardından
Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Şensoy:

İSTANBUL (AA) - Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Tipik bir lig maçı oldu, Fenerbahçe hak ettiği galibiyeti aldı" dedi. 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şensoy, ilk yarıdaki konsantrasyonu ikinci yarıya yansıtamadıklarını anlatarak maçı şöyle değerlendirdi:

"Önce Fenerbahçe'yi durdurmamız gerekiyordu. İlk yarıda çok farklı bir oyun stratejisiyle oynadık ve başardık. Fenerbahçe'nin 38. dakikada bir kafa vuruşu var, onun dışında bir gol pozisyonu yok. İkinci yarı başladığında ilk yarıdaki konsantrasyonu gösteremedik. Çok erken bir penaltı pozisyonu oldu. Skor dezavantajı oldu. Bu da takımımız için uyarıydı. Diğer planlarımızı uyguladık. Stratejiler ve o oyun konseptleri tuttu ve yavaş yavaş rakip kaleye inmeye başladık. Mükemmel bir zamanda beraberlik golünü bulduk. Maalesef yine konsantrasyon eksikliği oldu. Fenerbahçe tecrübeli oyunculara sahip, en ufak bir konsantrasyon eksikliğini değerlendirdiler ve ikinci penaltı geldi. Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz."

Fenerbahçe'nin penaltılarını tartışmak istemediğini ifade eden Şensoy, "Biz de Süper Lig'in takımıyız, yabancı takım değiliz. Geçen hafta Mervan'a yüzde 100 penaltı vardı, bize verilmiyor, Fenerbahçe'ye veriliyor. Ancak bize de verilsin. Orada bir isyanımız var hakemlere. Tipik bir lig maçı oynandı, Fenerbahçe hak ettiği galibiyeti aldı ve bir daha tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Şensoy, kulüp başkanı İlhan Cavcav'ın işine karışıp karışmadığı yöndeki soruya, "Tabii ki karışmıyor, güzel bir istişare içindeyiz. Gidiyoruz, konuşuyoruz. Konuşmayalım mı başkanla? Antrenör olarak fikirlerimizi söylemeyelim mi başkana? Müthiş bir diyalog içindeyiz teknik kadro olarak. Bundan daha güzeli olamaz. Bunu Mourinho da yapar. Bunu bir üstünlük ya da aşağılık kompleksi olarak görmeyin" şeklinde ifadelerle cevap verdi.  

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.