Mahalle muhtarları rafting heyecanı yaşadı

Mahalle muhtarları rafting heyecanı yaşadı
Konya’nın Beyşehir ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları, Antalya gezisinde rafting heyecanı yaşadı.

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir’in merkez ve dış mahallelerinde görev yapan muhtarlara yönelik Antalya gezisi düzenledi. Geziye mahalle muhtarlarının yanı sıra Beyşehir Belediyesi’nin bazı birim müdürleri ile çalışanları da katıldı. Katılımcılar, Beyşehir Belediyesi’ne ait otobüsle Beşkonak Köprülü Kanyon rafting bölgesine ulaşırken, rafting hocaları eşliğinde can yeleklerini ve koruyucu başlıklarını giyip botlara bindi. Irmakta saatlerce kürek çekerek farklı bir adrenalin yaşayan katılımcılar, ardından Serik ilçesinin sahilinde deniz keyfi de yaşadı.
Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, düzenlenen organizasyon nedeniyle Beyşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken, geziye katılan mahalle muhtarlarının Köprülü Kanyon Milli Parkı’nda rafting heyecanı yaşayarak gönüllerince bir gün geçirdiğini, bir gün de olsa stresten uzaklaştığını belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.