Mahmut Yaman, Meram’da güven tazeledi

Mahmut Yaman, Meram’da güven tazeledi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi’ni Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde gerçekleştirdi. Kongreye tek liste ile giren aday isim ise MHP’den mevcut Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, delegelerin oyunu alarak Meram’da güven tazeledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede, divan başkanlığı seçimi yapıldı. Kongre Divan Başkanı ve üyeleri ise şu şekilde; MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, MHP Konya İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ceylan, MYK Üyeleri Güzide Çipan ve Prof. Dr. Özer Karakayacı ve Suat Şahin oldu. MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak’ın divan başkanlığı yaptığı kongrede, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, ilçe belediye başkanları, Konya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Türker Türkoğlu ve çok sayıda partili yer aldı.

mhp-meram-ilce-baskani-mahmut-yaman.jpg

YAMAN: ÜLKÜCÜ DURUŞUMUZDAN HİÇ TAVİZ VERMEDİK

Göreve geldikleri günden bu yana gayretle çalıştığını belirten Mahmut Yaman, “Göreve geldiğimiz günden buyana, adanmış ve inanmış ülkücüler olarak, büyük gayretle çalıştık. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliği, Partimizin idealleri, asırlara dayanan köklü müktesebatı adeta önümüzü aydınlattı, bize yol gösterdi. Gayret, samimiyet, dava dedik; küsmedik, kimseyi küstürmedik. Ne partimizin üstünde oynanmaya çalışılan sefil ve tükenmiş oyunlara geldik ne de tefrika ve tezviratlarıyla iç huzuru bozmak isteyenlere fırsat verdik. Ne diklendik ne dik durmaktan vazgeçtik. Ülkücü duruşumuzdan hiç taviz vermedik. Tarihimizin ve şehitlerimizin bizlere yüklediği ideal neyse onun gereğini yaptık, Allah’ın izniyle yapmaya da devam edeceğiz. Muhterem dava arkadaşlarım, Birlik ve beraberlik içerisinde devraldığımız bayrağı en yukarı taşımak için çalıştık” dedi.

YAMAN: GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTTÜK

İlçelerde ve mahallelerde çalışmalar yaptıklarının altını çizen Yaman, “Görev süremiz boyunca teşkilatımızın kurumsal yapısını daha da güçlendirdik. İlçemizdeki tüm mahallelerimize dokunmaya çalıştık. Gece-gündüz demeden biryandan teşkilat çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan hemşehrilerimizle bir ve beraber olduk. “MHP, Türkiye'nin son siperidir. diyen liderimizin yürüttüğü onurlu, tutarlı ve ülke sevdalısı bu anlayışını görev alanımızda uygulama gayretinde olduk. Cumhur İttifakı’nın kutlu yürüyüşünü benimseyerek gerek Meram Belediye Başkanımızla gerek AK Parti İlçe Başkanımızla gerek Cumhur İttifakı’nın diğer bileşenleriyle ortak hareket ettik, güçlü bir dayanışma sergiledik. Bu kapsamda, geride bıraktığımız Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde büyük bir gayretle çalıştık. Partimizin Meram’daki oylarına sahip çıktık. Bu süreçte birlikte omuz omuza çalışmalar yürüttüğümüz Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kalaycı’ya, İl Başkanımız Sayın Remzi Karaarslan’a, Milletvekili Adaylarımıza, Milletvekili Aday Adaylarımıza, Meram Belediye Başkanımıza ve Cumhur İttifakı’nın ortaklarına teşekkür ediyorum. Yürütmüş olduğumuz samimi ve gayretli çalışmaları bundan sonraki süreçte de devam ettirmekte kararlıyız. Merak buyurmayınız, Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkanlığı emin ellerde, adanmış gönüllerdedir. Şahsi ve kişisel hırsların değil, davamızın emrinde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

mhp-konya-il-baskani-remzi-karaarslan.jpg

KARAARSLAN: ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE KONYA'DAN 2 VEKİL ÇIKARDIK

Kongrede konuşan MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “Çalışmalarımızda Konya'da 31 ilçe başkanıyla birlikte adım adım bütün esnafımızla, hemşehrilerimizle her zaman görüştük. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli kararın yüce Türk milletin ait olduğunu söyledi.14 Mayıs'ta Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarısını meclisimizde gördük” dedi. MHP’nin üstün gayretler neticesinde Meclis’te yer aldığını aktaran Karaarslan, “Çalışmalar neticesinde Konya'dan 2 vekil çıkardık. Milliyetçi Hareket Partisi'nin mecliste olmaması için elinden gelen çalışmalar yaptılar çünkü korkulu rüyaları neydi? Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Liderimiz Devlet Bahçeli'nin mecliste olmamasıydı. Bu nedendir: Ülkenin hem birlik beraberliği hem de sayın genel başkanımızın ‘önce ülkeme, milletin, sonra partime’ sözleriyle dünyada ve Türkiye'de şer odaklarına karşı dik duruşundandır” ifadelerini kullandı.

mhp-konya-milletvekili-konur-alp-kocak.jpg

KOÇAK: İLÇE TEŞKİLATLARIMIZ DAHA DA GÜÇLENMİŞ, KANIMIZ TAZELENMİŞTİR

14 Mayıs seçimlerine değinen Konur Alp Koçak şu görüşlere yer verdi: “Doğru ile yanlışın; Cumhur İttifakıyla zilletin seçimiydi. Türk milleti, engin ferasetiyle her zaman olduğu gibi yine en doğrusunu seçti ve Cumhur İttifakı’nı hem Meclis’te çoğunluğa hem de iktidara taşıdı. O günden beri Cumhur İttifakı’nın bütün bileşenleri var gücüyle bu ülkenin, milletin sorunları için gayret sarf ediyor. İttifakın, yürütme ve yasamadaki başarısını önümüzdeki mart ayı seçimlerinde yerel yönetimleri de merkezi yönetimle uyumlu hale getirilmesi, Türkiye için milli bir meseledir; MHP için de milli bir sorumluluktur. MHP olarak önümüzdeki seçimlere yoğun bir şekilde çalışmaya başladık. Süre her gün biraz daha kısalırken partimizin ilçe, il ve büyük kurultayını da gündeme aldık. 500’ün üzerinde ilçe kongresi tamamlanmış durumda. Bütün ilçe kongrelerinin ortak noktası şudur; her bir kongremiz birlik, beraberlik ve ahenk içerisinde geçmiştir. Her kongre sonrası ilçe teşkilatlarımız daha da güçlenmiş, kanımız tazelenmiştir” •Pakize Şengül

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.