Malazgirt'ten Çanakkale'ye 'İslam Sancağı'na "Arap Bayrağı" derken cehalette de, düşmanlıkta da sınır tanımıyorlar!

Malazgirt'ten Çanakkale'ye 'İslam Sancağı'na "Arap Bayrağı" derken cehalette de, düşmanlıkta da sınır tanımıyorlar!
Malazgir'ten Çanakkale'ye kadar şanlı Türk Bayrağı ile yan yana taşınan kutlu İslam Sancağını, "Arap Bayrağı" sanan malum kesim, cehaletlerinin yanında milli ve manevi değerlere düşmanlıkta sınır tanımadıklarını da ortaya koyuyor.

Galata Köprüsü'nde Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir isimli vatandaşa bir gencin "Siz Arap sevicisiniz" diyerek yumruklu saldırıda bulunması, on yılalrdır devam eden,değerlerinden kopartılmaya çalışılan bir nesil oluşturma çabasını hortlatma çabalarını da koydu.

33-1.jpg

BEDİR'DEN UHUD'A, MALAZGİRT'TEN ÇANAKKALE'YE İSLAM'IN KUTLU SANCAĞI

Asırlardır İslam'ın sancaktarlığını ve koruyuculuğunu yapan Türk Milletinin Malazgirt'ten Çanakkale'ye şerefle taşığı uğruna can verdiği kutlu İslam sancağı "Kelime-i Tevhid" sancağına Arap Bayrağı diyecek kadar geçmişinden kopuk, atalarına, dedelerine, değerlerine, geçmişine düşman zihniyetin başarısızlıkla sonuçlanan "değerlerine ve geçmişine düşman bir nesil türetme" çabasını son dönemlerde depreştirme çabaları Türk Milletinin dikkatinden kaçmıyor.

11.jpg

ATATÜRK'ÜN ARKASINA SAKLANARAK DİN DÜŞMANLIĞI!

Malum kesimin bunu yaparken geçmişte olduğu gibi yine Atatürk istismarcılığıyla Cumhuriyetin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün arkasına sığınma ve emellerine alet etme çabası dikkatlerden kaçmıyor.

canakkalesavasi6.webp

"LAİKLİK" HORTLATMA ÇABALARI!

Son dönemlerde düğmeye basılmışçasına fondaş medyada da artık eski Türkiye'de kalan milli ve manevi değerlere düşmanlık için istismar edilen "laiklik" hortlatma çabaları da yine dikkatlerden kaçmıyor.

0x0-13-maddede-canakkale-zaferi-1584518010870-1.jpg

HALİL KONAKCI: İSLAM SANCAĞI VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ KIYAMETE KADAR AYRILMAYACAK!

Öte yandan, konuyu gündemine taşıyan, sohbetleri büyük ilgiyle takip edilen Pendik Uluçınar Camisi İmam Hatibi Halil Konakcı şu ifdelere yer verdi:

"Peygamberimizin sancağını, Müslümanların ve İslam’ın bayrağını bilmeyen, tanımayan hatta düşmanı olan bir nesil yetişti son yüz yıllık sistemde. Halbuki Bedir’de, Uhud’da, Malazgirt’te, İstanbul’un fethinde, Çanakkale’de ve milli mücadelede ordularımızın elinde ki sancaklardan biri buydu.

Bu sancak uğruna can alıp can veren ve fetihler yapan dedelerin topraklarında İslam sancağı düşmanı nesiller yetiştirdiler. Bu durumun acilen Devletimizin eliyle düzeltilmesi lazım. Zira İslam düşmanları ipin ucunu iyice kaçırdılar.

untitled-1.jpg

Biri İslam Sancağı biri milli mücadele zamanında ordularımızdan 27. Alay sancağı ve bakın üzerlerinde ki yazı aynı “LA İLÂHE İLLALLAH MUHAMMEDURRASÜLÜLLAH”

Manası: Allah’tan başka ilah yoktur Muhammed Allah’ın Rasülüdür.

Diğeri de Şanlı Bayrağımız.

Ve bu üçü her savaşta hiç ayrılmamacasına yan yana idiler. Ve de kıyamete kadar da ayrılmayacaklar. Hepsi evimin baş köşesinde asılıdır."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.