Malkara’nın Cadde Ve Sokakları Yenilenecek

Malkara’nın Cadde Ve Sokakları Yenilenecek
Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Cadde ve Sokaklarına Kilitli Beton Parke Taş, Beton Bordür, Beton Yağmur Oluğu ve Perdahlı Kaldırım ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. Maddesine göre Belediye Mecl...

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Cadde ve Sokaklarına Kilitli Beton Parke Taş, Beton Bordür, Beton Yağmur Oluğu ve Perdahlı Kaldırım ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. Maddesine göre Belediye Meclis Odasında açık ihale usulü ile gerçekleştirildi.

Destek Hizmetleri Müdürü Saim Ünal’ın komisyon başkanlığını yaptığı ihaleye, Kurdu Yol İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., ERD İnşaat Taah. ve Tic. Ltd. Şti., Dönüm İnşaat Tic. San. Ltd. Şti., Başarı İnşaat Taah. Bilg. Ali Vural ile Güngör İnşaat Dindar Güngör katıldı.

İhale sonucunun gerekli yasal süreç beklendikten sonra açıklanacağı ifade edilirken, ihaleyi alan firmanın komisyon kararı firmalara tebliğ edildikten sonra Malkara’nın Cadde ve Sokaklarına Kilitli Beton Parke Taş, Beton Bordür, Beton Yağmur Oluğu ve Perdahlı Kaldırım Yapım İşine sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yaparak başlayacağı bildirildi.

İşin süresinin ise yer tesliminden itibaren 180 gün olduğu açıklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.