Mancini'nin İtalyanları şaşırtan hareketi!

Mancini'nin İtalyanları şaşırtan hareketi!
Mancini'nin Galatasaraylı futbolcuların ellerine taktik yazılı kağıtlar tutuşturması ülkesinde büyük ilgi uyandırdı

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin maç sırasında oyuncularının eline tutuşturduğu kağıtlar ülkesinde de gündeme geldi. Deneyimli teknik adamın, Çizme'deki günlerinde bu tip bir uygulaması olmadığına dikkat çekilirken, Mancini'nin Türkiye'de yeni alışkanlıklar edindiği bilgisi geçildi.

Roberto Mancini'nin üzerinde taktik bilgiler yer alan kağıtları sahadaki oyuncularına vermesi İtalyanlar'ın oldukça ilgisini çekerken, bir yandan da şaşkınlıkla karşılandı. Konuyu okuyucularına aktaran İtalyan basınında, "Futbol dünyası karşımıza her gün yeni sürprizleri getiriyor. Olayların geri planında kelimelerle anlatması zor gelişmelerle karşılaşıyoruz. Roberto Mancini'nin oyuncularına taktiklerini küçük kağıt parçaları ile iletmesi de bunlardan bir tanesi" değerlendirmesi yapıldı.

Wesley Sneijder'in Gençlerbirliği maçında, hocasının kendisine verdiği kağıda bakarkenki resmihaberlerin görselinde kullanılırken, "Sneijder üzerinde Mancini'nin açıklamalarının yer aldığı kağıdı inceliyor. Bize inanmıyor musunuz? O zaman şu görüntüye bir bakın" ifadeleri kullanıldı.

 

 

Kaynak: Skorer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.