Mankenler şov yaptı

Mankenler şov yaptı
Dedeman Otelde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Düğün Fuarında Tuğba Özbay maskeli gelinlik sunumlu ve ardından şarkıları ile izleyenleri büyüledi. Defileye iş dünyası ve bayanlar büyük ilgi gösterdi.

Konya Düğün Dergisi tarafından DEDEMAN Otel’de düzenlenen '3. Düğün Fuarı’ birbirinden güzel mankenlerin gelinlik ve giysi kıyafetleri ile göz aldı. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen fuara 50 firma katılıyor. Fuarda yeni evlenecek çiftlerin düğünleri için bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürünler yer alıyor. Medya F Group Sahibi Volkan Çakır, “Ciddi anlamda şehrin ekonomisine katkı veren bir organizasyon. Yaklaşık 50 adet firma gelinlikten abiyeye, mobilyadan beyaz eşyaya birçok ürün içeriyor. Hatta kuyumcularımız altından bir elbise yaptılar bu fuar için. Şehirde müthiş bir atmosfer oluşturduğunu düşünüyoruz, inanıyoruz. Buraya herkesi bekliyoruz. “dedi. Fuarda, gelinlik giyip podyuma çıkan ünlü manken Tuğba Özay da, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak şarkı söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.