Mardin'de çöken binada bir asker şehit oldu

Mardin'de çöken binada bir asker şehit oldu
Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda binaya tuzaklanan el yapımı patlayıcıların patlaması sonucu çöken binada 12 asker yaralandı. Ağır yaralanan bir asker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda binaya tuzaklanan el yapımı patlayıcıların patlaması sonucu çöken binada 12 asker yaralandı. Ağır yaralanan bir asker kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 Haziran Çarşamba günü saat 15.15 sularında Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, arama maksadıyla girilen bir binada teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcıların patlatılması sonucu bina çöktü. Olayda biri ağır olmak üzere 12 asker yaralandı. Yaralı askerler hastaneye sevk edildi. Olayda ağır yaralanan 1 asker, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Açıklamada,"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.