Mardin'deki terör saldırısı

Mardin'deki terör saldırısı
Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen ve bir askerin şehit olduğu, 11 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı

MARDİN (AA) - Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen, bir askerin şehit olduğu, 11 kişinin yaralandığı saldırı olayıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, dün Üçyol Jandarma Karakol Komutanlığına bombalı araçla düzenlenen, bir askerin şehit olduğu, 9'u asker 11 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili soruşturma, Derik Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülüyor.

Soruşturma kapsamında aralarında, saldırıda kullanılan kamyonetin sahibinin de bulunduğu, terör örgütü PKK ile ilişkisi olduğu değerlendirilen 5 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edileceği belirtildi.

Derik ilçesinde terör örgütü mensuplarınca dün Üçyol Jandarma Karakol Komutanlığına gece bombalı araçla düzenlenen saldırıda bir asker şehit olmuş, 9 asker ile 2 sivil de yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.