Marica Gidiyor, Ömer Geliyor

Marica Gidiyor, Ömer Geliyor
Torku Konyaspor’un müzmin sakat ve sorunlu futbolcusu Marica yol ayrımında.Forvete hareketli bir isim arayan temsilcimizde Ömer Şişmanoğlu ısrarı sürüyor.

Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 sezonuna iki maçında da berabere kalarak başlayan temsilcimiz Torku Konyaspor hücum hattında yaşanan sıkıntıyı Ömer Şişmanoğlu ile çözmek amacında. Yaz dönemi başından buyana gündemde olan ancak Beşiktaş’taki durumu netleşmediği için transferi bir türlü gerçekleşmeyen Şişmanoğlu’nun siyah-beyazlı ekibin her iki maçında da 18’e girememesi Konyaspor’un bu oyuncuyu yeniden listesine almasını sağladı. Ömer’in de Konya’ya gelmeye sıcak baktığı kaydedilirken, Beşiktaş’ın vereceği karar beklenmeye başlandı.

MARİCA GEMİLERİ YAKTI

Torku Konyaspor’un sorunlu ismi Marica ise yol ayrımında. Geçen yıl sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen, bu sezon ise yönetim tarafından yapılan açıklamaya göre maaşında indirime gidilen Marica, son olarak Kocaman ile ters düşünce ayrılığın eşiğine geldi. Ruman oyuncu ülkesinde basına yaptığı açıklamalarda, “Sakatlığım yok, dizim tamamen iyileşti. Ama antrenörümüzün başka planı var. Bu konuya mümkün olduğunca çabuk çözüm üretmeliyiz” diyerek ayrılık sinyalini verdi. Öte yandan Marica uzun bir aranın ardından Romanya milli takımına çağrıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.