Seyit Mehmet Deniz

Seyit Mehmet Deniz

Marjinal sol, çevreci de olurmuş

Marjinal sol, çevreci de olurmuş

 

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, Mecliste yaptığı konuşmada Artvin Cerattepe’de yargı kararının hiçe sayıldığını söyledi.

7 ilden güvenlik güçleri getirtilerek vatandaşların kendi memleketine sokulmasının da engellendiğini söyleyerek ilave etmiş: “İnsanlar kendi şehirlerine sokulmuyor. Kendi yaşam haklarını ve doğalarını savunmaktan alıkonuluyorlar. Bu AKP’nin bir talan iktidarına dönüştüğünün somut göstergelerinden biri. Bölge milletvekillerimiz bu katliama direniyor.”

CHP’lilere “terörist” deyince sonra bize bozuk atıyorlar.  

Millete, “Mahkeme kararlarına saygılı olun!” diyen CHP, sıra devletin verdiği ihaleye geldiğinde “yaptırmam” deyip eşkıyalığa soyunuyor.

Böke’nin memleketi Hatay’ın dibinde bombalar patlasın.

4,5 milyon insan mülteci duruma düşsün.

250 binden fazlası katledilsin.

Binlercesi denizlerde boğulsun.

Gıkını çıkarma!...

Sonra gel, Artvin’de kesilen 3 bin ağaç için “çevreci” ol.

CHP’lilerin inandırıcılık sorunu burada başlıyor zaten.

Daha Hendekçilerden dolayı memleketini terk etmek zorunda kalan on binlerce Kürdün düştüğü durum karşısında PKK yanlılıklarından söz açmadık bile…

CHP’lilerin Artvin’de direniş gerekçesi ne?

Efendim, 3 bin ağaç kesilmiş.

Yok, bir de madenden tonlarca cevheri helikopterle taşıtsaydınız adamlara.

CHP’lilerin söylemek isteyip de kıvırttıkları konunun aslı, ihaleyi hükümet yanlısı Cengiz Holding’in alması…

Yoksa orman içinde altın çıkaran Koza-İpek’e gelince “kapattırmam Koza-İpek’i” deyip nöbete duran benim babam değil, elbette CHP’lilerdi.

İhaleyi Koç ya da Doğan holding almış olsa başta Böke olmak üzere tüm CHP milletvekillerinin “Atatürk Türkiyesi’nde çağdaş yatırımlar devam ediyor. Ne iyi ettin de yurdu kurtardın atam. Sayende kripto Yahudiler fabrika sahibi oldu” deyip hayırlı olsun sırasına geçeceğine şüphe yok.

Bir de şu CHP’li hokkabazların gazına gelip sosyal medyada internette bulduğu “üstgeçit, otoban, doğa parkuru” resimlerini paylaşanlar var. Resmin bir kenarında da adamın gözüne sokarcasına bir yazı:

“Bir ağaç bile kesmeden elin gavuru yol yapabiliyormuş!”

Şimdi bu marjinal solculara akıl yok derken bir de bize güceniyorlar.

Paylaştıkları resimlerdeki ağaçların haline bakılırsa yolun bitiminin üzerinden en az 20 yıl geçtiğini gösteriyor. Toplasan 3-5 ton moloz yığını olacak olan oturdukları ev için kazdıkları temeli unutmuşlar, üzerinden 10 ile 50 ton ağırlığında geçecek taşıtlar için yapılacak yolun temel atmaksızın ağaçların üzerinden gitmesini bekliyorlar. Öylesine mantıksızlar ki gözlerinin önünde 3.Köprünün bağlantı yolları için tüm güzergahtaki ağaçların tıraşlanmasına sessiz kalmışlardı.

Ama CHP’nin kuyruğuna takılan marjinal solcuların bir şeylerini takdir ettim.

Bu defa tepki çekmemek, tüm millet iktidara tepki veriyor görüntüsü vermek için “orak çekiçli kırmızı bayraklarını” bırakıp gelmişler.

Bu nedenle kendilerine “marjinal solcu serseriler” diyen valiye bozuk atmışlar.

Sokakları nasıl yakıp yıktıklarını, ortalığı nasıl bombaladıklarını, terör örgütleriyle nasıl saf tuttuklarını millet bilmese harbi vali de bu serserilerin “çevreci” olduğuna inanacak.

Ama kipkirli geçmiş ortada iken sizin çevreci olduğunuza vali “neden-nasıl” inansın?!…

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Seyit Mehmet Deniz Arşivi
SON YAZILAR