Marka şehre marka otel; Ramada Plaza Konya

Marka şehre marka otel; Ramada Plaza Konya
Marka şehre marka otel; Ramada Plaza Konya

Dilhan Türker'in Röportajı

Ramada Plaza, Konya’da otelcilik anlayışına kusursuz hizmetleriyle yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.  Profesyonel mutfak ekibi ve Saja Restoran farkı ile yeni tatlar arayanları buluşturmaya hazırlanıyor. Nitelikli kadrosu ile hizmet sunacak Ramada Plaza Konya’nın Genel Müdürü Yavuz Sakman, Temmuz ayının son haftasında oteli açmayı planladıklarını belirtti. Sakman, “Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor” dedi.

“MARKA ŞEHİR KONYA’YA BİR MARKA DAHA GELİYOR’’

Ramada Plaza Konya’nın şuan ki süreci hakkında bilgi verir misiniz?

Aydın Ünlüer A.Ş. bilindiği gibi Konya’nın en büyük firmalarından bir tanesi olup, otel zincirleri ile Akdeniz bölgesinde de hizmet vermektedir. Otel zincirlerine, dünya devi markalardan biri olan Ramada Plaza’yı dahil ederek, her geçen gün büyüyen şehrimizle buluşturdu. Temmuz’un son haftası itibariyle hizmet vermeyi ve misafirlerimizi ağırlamayı düşünüyoruz.

17.jpg

Ramada Plaza’yı Konya’daki diğer otellerden üstün kılacak özellikleri nelerdir?

Proje ve inşaat süreci itibariyle, kalite ve konfor anlamında misafir memnuniyeti gözetilerek her detay en ince ayrıntısıyla düşünüldü. Otelimiz toplamda 255 oda olup; 229 adet standart, 13 adet suit, 1 adet kral dairesi, 3 adet engelli odası, 9 adet aile odası ile şehir manzarası eşliğinde hizmet vermeye hazırlanıyor.

6 adet çok amaçlı toplantı salonlarımız, kullanılan son teknoloji sistemler ve alt yapılarıyla kusursuz hizmet vermeyi hedeflemektedir.

img_8319.jpg

Dinlenmek veya stres atmak isteyen misafirler için lüks detaylarla hazırlanan sağlık kulübünde, kapalı yüzme havuzu , çocuk havuzu,  bay&bayan ayrı kullanım alanları ile Türk hamamları, buhar odaları, saunalar, masaj odaları, jakuzi ve fitness center’ da misafirlerine hizmet vermeyi planlıyor.

Otel bünyesinde bulunan, business center, çamaşırhane, doktor(isteğe bağlı), bebek bakıcısı(isteğe bağlı), ücretsiz otopark, ATM, döviz bürosu gibi seçeneklerle misafirlerin ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunmayı hedefliyoruz.

Otelimizi rakiplerimizden ayıran en büyük özelliğimiz; Havaalanı, Otogar, Tüyap Fuar Merkezi, Konya Şehir Stadyumu, Selçuklu Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi ve Organize Sanayilere en yakın 5 yıldızlı otellerden biri olmamızdır.

img_8335.jpg

DÜNYA MUTFAĞI KONYA’DA

Konya’ya bir renk getirecek Ramada Plaza’nın hemen yanında inşaatı devam eden öğrenci yurdu ve AVM’den bahsedebilir misiniz?

Bulunduğumuz alanın cazibe merkezi haline gelmesini planlıyoruz.  Otelimizin hemen yanında bulunan arazimize bu nedenle yurt ve iş merkezi projesine başladık. Yaklaşık 4-5 ay sonra hizmet verecek olan projemizle bölgedeki eksiklikleri kapatmayı planlıyoruz.

Ramada Plaza ile Konya’ya kazandırılacak dünya mutfağından bahsedebilir misiniz?

Saja Restoran bir dünya konseptidir. Otelimizin 15. katında yer alan restoranımız, şehir manzarası ve canlı müzik eşliğinde dünya mutfağından seçmeler ile misafirlerimize hizmet verecektir.

saja-restaurant.jpg

Endenozya mutfağı, Thailand mutfağı, İtalyan mutfağı, Çin Mutfağı, Meksika mutfağı, Selçuklu mutfağı, Osmanlı mutfağı, Konya Yöresel yemekleri ve Avrupa’dan esintilerle, çok zengin ve geniş bir menüsü olacaktır.

Düğün yaparken oteller çok fazla tercih ediliyor. Ramada Plaza’nın düğün konseptleri nasıl olacak?

Ramada Plaza Konya, ihtiyacınız olan her konuda eksiksiz düğün hizmetleri sunarak, hayatınızın bu en önemli sürecinde misafirlerimize unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Şık tasarımımız ve özel hazırlanmış menülerimiz ile şimdiden çok fazla oranda talepler almaya başladık. 500 kişilik kolonsuz salonumuzda, misafirlerimiz hayal ettikleri  düğünü anlatırken, biz onu bir masala dönüştürmeyi hedefliyoruz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.