Komedi filmi gibi soygun girişimi: Paspasla kovaladı!

Komedi filmi gibi soygun girişimi: Paspasla kovaladı!
Sultangazi'de yüzleri maskeli gaspçılar, pompalı tüfekle girdikleri marketin kasiyerinden paraları istedi.

İstanbul Sultangazi'de komedi filmlerini aratmayan soygun girişimi yaşandı. Yüzleri maskeli gaspçılar, pompalı tüfekle girdikleri marketin kasiyerinden paraları almak istedi. Başka bir çalışan karşı çıktığı gaspçıları elindeki paspasla kovalarken, 5 şüpheli kaçtıkları aracın içinde yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, Sultangazi Yunus Emre Mahallesi 1395. Sokak'taki bir zincir markete önceki akşam kapanma işlemleri yapıldığı esnada ellerinde pompalı tüfek olsn siyah maskeli 2 gaspçı geldi. Bir arkadaşları dışarıda etrafı gözetlerken, 2 gaspçı kasanın olduğu tarafa gidip, sayım yapan kasiyerden paraları almak istedi. Bu esnada elinde paspasla gaspçıların yanına gelen bir çalışan, onlara müdahale etmek istedi.

DEVRİYE EKİPLER İLÇEYİ ABLUKAYA ALDI

Paraları alamayacaklarını fark eden 2 şüpheli hızla kaçmaya başladı. Çalışan ise elinde paspasla pompalı tüfekli gaspçıların peşinden koştu. Hiçbir şey almadan kaçan gaspçılar için market çalışanları polise ihbarda bulundu. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, hemen geniş çaplı bir operasyon başlattı. İlçenin giriş çıkışları kapatılarak, şüpheli araç dakikalar sonra durduruldu. Yapılan kontrolde araçtaki kişilerin markete girenlerin eşkalleri ile aynı olduğu tespit edildi.

POMPALI TÜFEKLER ARAÇLARINDA ÇIKTI

İncelenen kamera görüntülerinde markete giren iki gaspçının Yusuf T. ve Can K. oldukları tespit edilen, onları kapıda bekleyen şahsın ise Samet Ç. olduğu anlaşıldı. Araçta olan 5 şüpheli gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada 2 pompalı tüfek, şapka ve eldivenler bulundu. Şüpheliler, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.