- Marmara ve Batı Karadeniz'de yağış

- Marmara ve Batı Karadeniz'de yağış
Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de görülecek yağmur şeklindeki yağışlar, gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşecek

ANKARA (AA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de görülecek yağmur şeklindeki yağışların gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşeceği bildirildi.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de görülecek yağmur şeklindeki yağışların gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşeceği, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu ve Bilecik ile Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın ve Sinop'un yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde etkili olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Kuvvetli kar yağışlarıyla birlikte rüzgarın da kuzey yönlerden kuvvetli esmesi beklendiğinden ulaşımda meydana gelebilecek aksamalar, tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.