Marmaris Saldırısının Son Firarisinin Kız Kardeşi Tutuklandı

Marmaris Saldırısının Son Firarisinin Kız Kardeşi Tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast düzenlemek için Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlerden son firari yüzbaşı Karatepe'nin Eskişehir'de gözaltına alınan kız kardeşi tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen grupta bulunan darbeci askerlerden son firari yüzbaşı Burkay Karatepe'nin Eskişehir'de gözaltına alınan kız kardeşi Ayşe Nurala Karatepe'nin tutuklandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şubesine bağlı ekipler tarafından 17 Ağustos'ta 75. Yıl Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda yakalanan firari yüzbaşı Burkay Karatepe'nin kız kardeşi Karatepe'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Karatepe, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, Burkay Karatepe'nin babası Şevki Karatepe de bir süre önce Ankara'da gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.