Marmaris'te kruvaziyer turizmi

Marmaris'te kruvaziyer turizmi
İlçeye nisan ayında 4 kruvaziyer 6 sefer düzenleyecek

MUĞLA (AA) - Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'e, nisan ayında çoğunluğu Alman ve İngiliz uyruklu turistleri taşıyan 4 kruvaziyerin geleceği bildirildi.

Marmaris Cruise Port Operasyon Müdürü Bora Bayazıt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Marmaris Limanı'na "Thomson Spirit" adlı kruvaziyerin 1 Nisan Cuma günü yanaşacağını söyledi.

Gemiyle, çoğunluğu İngiliz bin 200 yolcunun geleceğini kaydeden Bayazıt, aynı kruvaziyerin 29 Nisan'da yine bin 200 civarında yolcuyla Marmaris Limanı'nı ziyaret edeceğini belirtti.

Bora Bayazıt, "13 ve 23 Nisan'da 'Mein Schiff' 2, 23 Nisan Cumartesi günü 'Aegean Odyssey' ve 27 Nisan'da 'Silver Wind' adlı kruvaziyerler liman ziyareti yapacaklarını bildirdiler. Bu gemilerle toplam 7 bine yakın yolcu bekliyoruz." dedi.

Mart ayını liman iptalleri ile kapattıklarını dile getiren Bayazıt, "Marmaris Cruise Port olarak elimizden geleni yapıyoruz. Dünyada gelişen son olaylar sektörümüzü olumsuz etkilese de liman işletmeleri olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.