Marmaris'te Ramazanı Sema Gösterisiyle Karşıladılar

Marmaris'te Ramazanı Sema Gösterisiyle Karşıladılar
Güney Ege'nin önemli turizm merkezlerinden Marmaris'te, ramazan ayının başlaması nedeniyle "Hoş Geldin Ya Şehri-i Ramazan" etkinliği düzenlendi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen "Hoş Geldin Ya Şehri-i Ramazan" adlı etkinlikte sema gösterisi sunuldu, tasavvuf müziği konseri verildi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Marmaris Amfi Tiyatro'da "Hoş Geldin Ya Şehri-i Ramazan" adlı etkinlik gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, yaptığı konuşmada, huzur ve barışa ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Barış ve huzurun kalp, inanç ve değerlerde olduğunu dile getiren Ekinci, "İnşallah ramazan ayımız dolu dolu geçer. Manevi iklimle geçer. Dualarımız, ibadetlerimiz inşallah dünyada barışa, huzura, zulmün ortadan kalkmasına ve mazlumların yaralarına vesile olur." dedi.

Ekinci'nin konuşmasının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu konser verdi. Daha sonra Mevlevi Postnişin Fahri Özçakıl önderliğinde Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu semazenleri gösteri sundu.

Vatandaşların yanı sıra ilçedeki turistler de sema gösterisini ilgiyle izledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.