Marmaris'te sörf keyfi

Marmaris'te sörf keyfi
Adrenalin tutkunu sörfçüler, Marmaris'te lodosla dalgalara meydan okudu

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde öğle saatlerinden itibaren şiddetini artıran rüzgarı sörfçüler fırsata çevirdi.

Hava sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü Marmaris'te "rüzgar avcısı" sörfçüler, körfezi şenlendirdi. Rüzgar ve uçurtma sörfçülerinin akrobatik hareketleri, Marmaris'in eşsiz doğasıyla birleşince ortaya seyrine doyulmaz görüntüler çıktı. Sörfçüleri, vatandaşlar da kıyıdan ilgiyle izledi.

Rüzgarı her zaman beklediklerini belirten sörf tutkunu Cüneyt Özcan, başkaları için sorun görülen bu durumun kendileri için fırsat olduğunu söyledi. Özcan, "Böyle günleri dört gözle bekliyoruz ve kaçırmamaya çalışıyoruz. Hem rüzgar hem de güneşi bir arada bulmak çok zor. Bu büyük bir şans. Onun için çok daha keyifli bugün." dedi.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, güney ve güneydoğudan esen rüzgarın hızı saatte 45 kilometre ölçüldü. Rüzgarın yarın öğle saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.