Masa Tenisi: Bulgaristan Açık Turnuvası

Masa Tenisi: Bulgaristan Açık Turnuvası
- Organizasyonda mücadele eden İbrahim Gündüz, Talha Yiğenler ve Sibel Altınkaya, derece elde edemedi


ANKARA (AA) - Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITFF) 2017 Dünya Turu'nun 8. ayağı Bulgaristan Açık Turnuvası'na katılan 3 Türk sporcu, dereceye giremedi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonundan (TMTF) yapılan açıklamaya göre, Bulgaristan'ın Pazarcık kentinde düzenlenen turnuvada, A Milli Takım sporcuları İbrahim Gündüz, Talha Yiğenler ve Sibel Altınkaya derece elde edemedi.

Tek erkeklerde İbrahim Gündüz, grup aşamasında karşılaştığı İsveçli Eriksson ve Rus Liventsov'u aynı sonuçla 4-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. İbrahim, eleme turunda karşılaştığı Japon Kanamitsu'ya 4-2 yenilerek turnuvaya veda etti. Aynı kategorideki diğer Türk sporcu Talha Yiğenler ise grup aşamasını geçemedi.

Tek kadınlarda ise milli sporcu Sibel Altınkaya, Bulgar Hristova'yı 4-0, Hint Batra'yı 4-2 yenerek, grup birincisi oldu ve ana tabloda son 32 turuna yükseldi. Sibel, bu turda Japon Harshimoto'ya 4-0 mağlup olarak turnuvanın dışında kaldı.

Çift erkeklerde İbrahim Gündüz-Talha Yiğenler ikilisi, birinci turda Sırp Katic-Strugarevic çiftini 3-0, ikinci turda ise Macar Lakatos-Majoros çiftini 3-2 yenerek, ana tabloda son 16 turuna çıktı. Milli sporcular, bu turda Hint Anthony-Shetty çiftine 3-2 yenilerek elenmekten kurtulamadı.

Sibel Altınkaya da çift kadınlarda Fransız partneri Zarif ile birinci turda Bulgar Esin Said-Vraencalieva ikilisini 3-1 yenerek, ana tabloda son 16 turuna yükseldi. Bu turda Tayvanlı Huang Yu-Wang Yi çiftine 3-1 kaybeden Sibel-Zarif ikilisi, elendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.