Masterler Antalya’da buluşuyor

Masterler Antalya’da buluşuyor
6. Masterler Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası 13-16 Ekim tarihleri arasında Wow Kremlin Palace Otelde gerçekleştirilecek. Turnuvaya Konya Masterler Kulübü de katılacak.

Antalya Masterler Derneği ve Fanatic Tour organizasyon firması iş birliği ile düzenlenen 6. Masterler Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasına yurtiçi ve yurtdışından 24 takımın katılacağı belirtildi. Turnuvayı organize eden Antalya Masterler Derneği Başkanı ve Fanatic Tour Genel Müdürü Mehmet Hakan Onkur, turnuvayla ilgili bilgi verirken, “Her yıl geleneksel hale dönüştürdüğümüz Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasının 2016 ayağını bu yıl da 13-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Wow Kremlin Place Otel spor sahalarında oynanacak olan turnuvaya ilgi oldukça fazla. Katılacak takımların keyifli bir turnuva geçirmeleri için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yıllardır organize ettiğimiz spor organizasyonlarından edindiğimiz bilgi birikimi donanım ve deneyimlerle spor turizminde marka haline geldik. Bu turnuvaya da yurtiçi ve yurtdışından  katılacak olan konuklarımızı 5 yıldızlı Wow Kremlin Palace Otelde ağırlayacağız. Katılacak takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi. Turnuvanın iddialı takımları arasında Konya Masterler Kulübü de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.