Maximum Kiteboard Turkish Open 2014 Türkiye Şampiyonası

Maximum Kiteboard Turkish Open 2014 Türkiye Şampiyonası
Playmaker ve Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen Maximum Kiteboard Turkish Open 2014 Türkiye Şampiyonası ikinci gün yarışlarında, erkeklerde Salih Alexander Çakır, kadınlarda Merve Ceylan birinci oldu

MUĞLA (AA) - Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) faaliyet programında yer alan Kiteboard Course Race ve Freestyle Açık Türkiye Şampiyonası, Muğla'da devam ediyor.

Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'ndeki Akçapınar sahilinde gerçekleştirilen şampiyonaya 70 sporcu katılıyor.

Şampiyonanın ikinci gününde gerçekleştirilen Kiteboard Course Race parkur yarışlarında, erkeklerde Salih Alexander Çakır birinci, Ejder Ginyol ikinci, Armağan Ersoylar üçüncü oldu.

Merve Ceylan'ın birinci olduğu kadınlarda ise ikinciliği Bilge Öztürk, üçüncülüğü Çisil Özen elde etti.

Sporcular, yarışlar dışında izlemeye gelen seyircilere su üzerinde sportif mücadelelerindeki hızlarını gösterdi.

TYF Kiteboard Komite Başkanı Kerem Mutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hava şartları ve parkurun uygun olması nedeniyle Türkiye Şampiyonasını Akyaka'da düzenlediklerini söyledi.

Mutlu, şampiyonaya Türkiye ve yurt dışındaki yarışlarda derece almış en iyi sporcuların katıldığını, bölgede tatilini geçiren çok sayıda turistin de yarışları izlemek için geldiğini dile getirdi.

Yarışların pazar gününe kadar devam edeceğini vurgulayan Mutlu, özellikle hafta sonu Akçapınar sahilinin karnaval alanına dönüşeceğini belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.