Mc Donalds, Burger King'ten sonra Carrefour'dan da soykırımcı İsrail askerlerine destek

Mc Donalds, Burger King'ten sonra Carrefour'dan da soykırımcı İsrail askerlerine destek
Mc Donalds, Burger King'ten sonra Carrefour'dan Gazze'e büyük bir soykırıma imza atan işgalci İsrail askerlerine destek geldi.

İşgalci İsrail ordusun Gazze'deki çoluk çocuk kadın demeden sivil katliamına devam ederken emperyal küresel şirketler de İsrail ordusuna destek verdiyor.

Fransa merkezli uluslararası süpermarketler zinciri Carrefour'un İsrail askerlerine gönderdiği "Güneyin çocukları, ellerinizi güçlendiriyoruz” yazılı paketler sosyal medyada gündem oldu.

Carrefour'un destek paketleri sosoyal medyada gündem olurken tepki çekti

İsrail Başbakanı Netanyahu Carrefour’un Tel Aviv’deki şubesini ziyaret etmiş, “İlk uluslararası tüketici zincirinin İsrail'e girişi İsrail vatandaşları için harika bir haber.” demişti.

1697389699188.jpeg

Feçtiğimiz günlerde Amerikan McDonald's'ın İsrail şubesi, işgalci İsrail askerlerine bedava ve indirimli yemek temin edileceklerini duyuyuruken Burger King de soykırımcı İsrail askerlerine yemek desteği sağladmıştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.