Meb'de Fetö İle İlişkili 21 Bin Personelin Lisansı İptal Edilecek

Meb'de Fetö İle İlişkili 21 Bin Personelin Lisansı İptal Edilecek
FETÖ'nün darbe girişimi sonrası MEB'in açığa alınan 15 bin 200 kamu personelinin yanı sıra özel öğretim kurumundaki 21 bin personelin çalışma ruhsatlarının iptal edilmesine ilişkin süreç başlatıldı

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), FETÖ'nün darbe girişimi sonrası merkez ve taşra teşkilatında açığa alınan 15 bin 200 kamu personelinin yanı sıra özel öğretim kurumundaki 21 bin personelin çalışma ruhsatlarının iptal edilmesine ilişkin süreci başlattı.

15 bin 200 kamu personeli açığa alındı

Milli Eğitim Bakanlığı, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası tüm özel eğitim kurumları ve okullar ile barınma merkezlerinin yanı sıra Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında görev yapan FETÖ ile irtibatlı kamu personeline yönelik kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor.

MEB'in merkez ve taşra teşkilatında görev yapan 15 bin 200 kamu personelinin açığa alınmasının ardından, FETÖ ile irtibatlı özel öğretim kurumlarında görev yapan 21 bin personelin de çalışma ruhsatlarının iptal edilmesine ilişkin sürecin başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.