Meclis Ramazan Bayramı'na kadar yoğun çalışacak

Meclis Ramazan Bayramı'na kadar yoğun çalışacak
AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Meclis'te bu hafta öncelikle Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı görüşeceklerini, haftaya da yüksek yargıyla ilgili düzenlemenin ele alınacağını söyled

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meclis'te bu hafta öncelikle Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı görüşeceklerini, haftaya da yüksek yargıyla ilgili düzenlemenin ele alınacağını söyledi.

Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta milletvekillerini yoğun bir gündemin beklediğini ifade etti.

Turan, öncelikle Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı görüşeceklerini aktardı.

Türkiye ile Ürdün Arasında Kalkınma İşbirliği Anlaşmasının Onaylanması Hakkında Kanun Tasarısı'nın da görüşüleceğini kaydeden Turan, ayrıca Sayıştay Birinci Başkanlık seçimini de bu hafta yapacaklarını bildirdi.

"Ertelendiği haberleri, gerçeği yansıtmıyor"
Turan, Danıştay Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşmelerini haftaya yapacaklarını söyledi.

"Bugün birtakım yayın organlarında bu tasarının görüşmelerinin ertelendiği yönünde haberler çıktı. Ancak bunlar gerçeği yansıtmıyor." diyen Turan, düzenlemeyi Ramazan Bayramı'ndan önce Meclis'ten geçirmeyi düşündüklerini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.