Medipol Başakşehir, Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Medipol Başakşehir, Deplasmandan 1 Puanla Döndü
- Turuncu-lacivertli ekip, Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak rakibiyle arasındaki 2 puanlık farkı korudu ve haftayı averajla 5. sırada tamamladı


İSTANBUL (AA) - Medipol Başakşehir, Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak, rakibiyle arasındaki 2 puanlık farkı korudu.

Puanını 17'ye yükselten turuncu-lacivertliler, aynı puana sahip Göztepe, Teleset Mobilya Akhisarspor ve Kayserispor'un ardından averajla haftayı 5. sırada tamamladı.


- Kerim Frei, eski takımına golünü attı


Medipol Başakşehir'de, Kerim Frei mücadelenin 65. dakikasında Elia'nın yerine oyuna dahil oldu.

Kerim, mücadelenin 89. dakikasında takımını öne geçiren golü attı.

Kerim Frei, ligde Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'a da gol atmayı başardı.

2013-2014 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan Kerim Frei, geçtiğimiz sezonun ortasında İngiliz ekibi Birmingham'a transfer olmuş, sezon sonunda da Medipol Başakşehir'in kadrosuna dahil edilmilşti.


- Emre'den örnek davranış


Beşiktaş ile Medipol Başakşehir arasında oynanan mücadelenin 41. dakikasında Emre Belözoğlu, siyah-beyazlı takımın atağında maçın hakemi Mete Kalkavan aut kararı verecekken, hakemi uyararak kararın korner olarak değişmesini sağladı.

Adriano ile gelişen Beşiktaş atağında, Brezilyalı oyuncunun ceza sahası dışından çektiği şut, Emre Belözoğlu'na çarparak kornere gitti. Hakem Mete Kalkavan, autu işaret ederken, Emre eliyle korneri göstererek hakemi uyardı ve oyun Beşiktaş'ın kullandığı köşe vuruşuyla devam etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.