Medipol Başakşehir'in Yenmediği Takım Yok

Medipol Başakşehir'in Yenmediği Takım Yok
- Turuncu-lacivertli ekip, Adanaspor'u mağlup ederek, bu sezon ligdeki 17 takım karşısında da galibiyet alan tek ekip olmayı başardı- Lider Beşiktaş; Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe karşısında galibiyet sevinci yaşayamadı


İSTANBUL (AA) - HİLMİ SEVER - Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Adanaspor'u mağlup ederek, 2016-2017 sezonunda ligdeki tüm takımları yenmeyi başaran tek takım oldu.

Turuncu-lacivertli ekip, sezonun ilk yarısında deplasmanda berabere kaldığı rakibini, uzatma dakikalarında İtalyan futbolcusu Stefano Napoleoni'nin golüyle 2-1 yenerek, ligdeki 17 takımı da aynı sezonda mağlup etmeyi başardı.

Lider Beşiktaş bu sezon ligdeki 17 takımın 15'ini yenerken, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Antalyaspor ise 12 rakibi karşısında kazanabildi.


- Beşiktaş iki takımı yenemedi


Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa yakın olan Beşiktaş, bu sezon Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda galibiyet sevinci yaşayamadı.

Medipol Başakşehir ile evinde 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, deplasmanda oynadığı mücadeleyi ise 3-1 kaybetti.

Beşiktaş, Fenerbahçe derbilerinde de istediği sonuçları alamadı. Kadıköy'de golsüz berabere kalan siyah-beyazlılar, sahasında da 9 kişi kalan rakibi karşısında uzatma dakikalarında yediği golle 1-1'lik sonuca razı oldu.


- Fenerbahçe, Galatasaray, Antalyaspor ve Trabzonspor


Ligde 3. sırada yer alan Fenerbahçe, bu sezon Beşiktaş, Kayserispor, Bursaspor ve Antalyaspor'a skor olarak üstünlük sağlayamadı.

Sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısında sahasında berabere kaldığı Adanaspor ile son hafta maçında deplasmanda karşı karşıya gelecek. İstanbul ekibi, deplasmanda kazanamazsa bu sezon yenemediği takım sayısı 5 olacak.

Haftaya dördüncü sırada giren Galatasaray ise 5 takım karşısında kazanamadı. Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Kayserispor ile sahasında ve deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet alamadı.

Teknik direktörlüğüne Rıza Çalımbay'ın gelmesinden sonra büyük bir çıkış yakalayan ve ligde beşinciliğe kadar yükselen Antalyaspor da 5 takım karşısında galibiyet sevinci yaşayamadı. Kırmızı-beyazlılar, Akhisar Belediyespor, Atiker Konyaspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir karşısında oynadığı maçlarda galibiyete ulaşamadı.

Kötü başladığı sezonda, yeni transferleri ile toparlanan Trabzonspor da 2016-2017 sezonunda 5 rakibi ile oynadığı karşılaşmalarda kazanamadı. Bordo-mavililer, Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş, Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe ile oynadığı ikişer maçta da sahadan galibiyetle ayrılamadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.