Uğur Özteke

Uğur Özteke

Mehmet Çolakoğlu’dan Mücahit Sami Küçüktığlı’ya Şehrin güzel insanları

Mehmet Çolakoğlu’dan Mücahit Sami Küçüktığlı’ya Şehrin güzel insanları

Bugün izninizle hafta sonu da olmasından istifade ederek şehrin bir kaç güzel insanından söz etmek istiyorum.

Önce Hasan Hüseyin Öner abimizin daveti ile çok eskilere 17-18 li yaşlarıma gittim. Daha birkaç yıllık gazeteci idim. O yıllarda günümüzün yarısını sporla geçirirdik. Çünkü öğlene kadar gazetenin spor sayfasını bitirmek zorunda idik ve Rahmetli Galip Yenikaynak ile yemeğe kadar birlikte çalışırdık. Öğle yemeğinden sonra şeklimiz değişir bu kez de birinci sayfa başta olmak üzere diğer sayfalar için rahmetli İbrahim Sur abimizin masasının yanında otururduk.
İşte o yıllarda Konyaspor’la yatar Konyaspor ile kalkardık. Sanki kulübün maaşlı personeli idik. Karnımız aç, sırtımız çıplaktı. İşte Mehmet Çolakoğlu, Numan Erkan gibi Konyaspor yöneticileri ile inanılmaz güzel günler geçirdik. Tek kelime ile kulübün her şeyi idik. Konyaspor otobüsü ile tüm deplasmanlara giden birkaç kişiydik. Hey gidi günler hey. İşte Hüseyin Abim Özal Kent’te bir fırına çağırdı. Ve sora sora bulduğumuz fırının önünde Mehmet Çolakoğlu, Numan Erkan, Ali İhsan Faydasıçok ve Ahmet Savun ile çok hoş saatler geçirdik. İşte bu da Konya’nın samimi güzel yüzüydü. 

HASAN ÖZDEMİR’E
ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ

İş adamı, siyasetçi, spor adamı, gönül dostu… Kısaca bizim de can dostumuz İLPOSAN Hasan Özdemir abimiz boğazından küçük bir operasyon geçirmiş. Şimdi eskisinden daha sağlıklı imiş. Bizde geç duyduk. Bu vesile ile hem geç miş olsun diyelim istedik hem de acil şifalar isteğimizi iletim dedik.  

BAŞKAN AHMET UĞUR
AMELİYATI OLMUŞ

Hadim’in eski Belediye Başkanlarından Ahmet Uğur’da Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nde böbrek ameliyatı olmuş. Haberi oğlu Mehmet Uğur’dan aldık. Başkana da geçmiş olsun derken acil şifalar dileriz. 

CİHAN ATANAZ 30
YAŞINDA VEFAT ETMİŞ

Bir başka can sıkıcı haberde İsmail Nükte’den geldi. İsmail Nükte’nin dayısının oğlu 30 yaşında ki Cihan Atanaz geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş. Nükte ve Atanaz ailesine sabır dilerken merhuma da Cenab-ı Allah’tan rahmet dileriz. 

EREN OTOMOTİV’DE
BEBEK HEYECANI

Eren otomotivin sahibi Bünyamin Taşçı bugünlerde yeni dünyaya gelen yavrularının heyecanını yaşıyormuş. Yeni dünyaya gelen yavruya Taşçı ailesine daha nice sağlıklı mutlu yıllar dileriz.  

MÜCAHİT SAMİ KÜÇÜKTIĞLI’YI
YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM

Büyükşehir Belediyesi, Medeniyet Okulu Projesi kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşların katkıları ile “Uluslararası Konya Sempozyumu” düzenledi. Sempozyum halen devam ediyor. Bu sempozyuma Türkiye’den ve 6 ülkeden toplam 85 bilim insanı sunum yapıyor. Çok ilgimi çeken bu sempozyumun perde arkasında çile çeken grubunda başında Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mücahit Sami Küçüktığlı’yı yürekten kutluyorum.
………………
Bugün köşe yazımı yazarken bir anda kendimi haber bülteni sunan spiker gibi hissetmeye başladım. Kızmayın canım şehrin dertlerine iki gün ara verdik. Yarın inşallah kaldığımız yerden devam ederiz. 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
Sana yapılan haksızlıkları toza, iyilikleri mermere yaz.
NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
Hava karardıktan sonra Matbaacılar yolunda sağ şeritten gelip araçların önüne direksiyon kırmadığımız zaman ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR