Mehmet Fidan Profesör oldu

Mehmet Fidan Profesör oldu
Gazetemiz yazarı Doç. Dr. Mehmet Fidan Profesör oldu

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Kişilerarası İletişim Anabilim Dalı öğretim üyesi Mehmet Fidan Profesör oldu. 

Prof. Dr. Mehmet Fidan Kimdir?

Yayınlanmış ulusal ve uluslararası bildirileri, makaleleri, projeleri, yüksek lisans ve doktora tez danışmanlığı ve kitapları vardır.

Yayınlanma sırasına göre kitapları;
1-      Siyasette Güvenilirlik İmajı
2-      Kurum Kültürü ve Liderlik
3-     Terörün Görüntüleri –   Görüntülerin Terörü (kitap bölümü)
4-      Halkla İlişkiler
5-      İletişim Kurmak İstiyorum
6-      Renkler Sizi Çağırıyor
7-      Başarılı Siyasetçinin Sırları
Bu eserlerin yanı sıra Türkiye’de birçok kamu ve özel kurumda kurumsal ve kişisel iletişim üzerine danışmanlık ve eğitimler vermektedir.

Diyarbakır’da doğan Fidan, eğitimini babasının astsubay olmasından dolayı çeşitli illerde geçirdikten sonra akademik yaşamının lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik süreçlerini Selçuk Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Kurulduğu 1993 yılından bu yana önde gelen İletişim fakültelerinden biri olan ve aynı zamanda Selçuk Üniversitesi’nin göz bebeği konumundaki İletişim Fakültesi’nin içerisinde yer almış ve çeşitli dönemlerde idarecilik görevleri üstlenmiştir.

Mehmet Fidan, iletişimi sevgiyle anlatmayı meslek ve misyon edinerek bu yolda herkese ulaşmaya çalışmaktadır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.