İlker Kırnaz

İlker Kırnaz

Mehmet Özdilek Hocama Açık Mektubumdur…

Mehmet Özdilek Hocama Açık Mektubumdur…

Konya ve Konyaspor için çok önemli bir Marsilya mücadelesi oynadık dün akşam. Doğal olarak bu önemli karşılaşma öncesinde, hem şehir olarak üzerimizdeki kara bulutları dağıtma, hem de teknik anlamda UEFA Avrupa Ligi’nde belki bir üst tura çıkma gibi hayaller kuruyordu her Konyaspor’lu. Maçın geneline bakıldığında da Dünya futbolunun firma isimlerinden olan Marsilya’ya karşı oyunun hiçbir bölümünde psikolojik ve futbol anlamında ezilmeden mücadele ettik. Her geçen dakika maç başı kurulan hayallerin çerçeve hatları daha da koyulaştırılıyordu. Belki ilk defa gruptan çıkabilecek bir sonuç alacak daha da önemlisi İstanbul takımlarının sezon başında rezil rüsva ettiği Türk Futbolu imajını bir tık yukarıya çıkarabilecektik. Rotasyonlu bir kadroyla çıkılmasına rağmen forma giyen futbolcu kardeşlerimizin bir çoğu terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler bu zaman zarfında. Maçın son bölümüne girdiğimizde kazandığımız penaltı, hep söylediğim hayalleri artık gerçeğe dönüştürme yolunda aslında çok da önemli bir ışık oldu bizlere. Skubiç’in vuruşuyla da hem Konya hem Türkiye ayağa kalktı. Peki sonrasında ne oldu?

Sevgili Mehmet hocam, Konya’ya geleli yaklaşık 1 ay kadar olmasına rağmen takıma vermiş olduğunuz pozitif hava şuan itibariyle oyun kalitesine yansımış durumda. İnşallah bu hava ve gidişat skorlara da yansırsa bu sıkıntılı süreçten bir an evvel çıkacağımızı düşünüyoruz taraftar olarak. Ancak son birkaç ay içinde hemen hemen herkesin de vakıf olduğu bazı aksaklıkları eminiz ki sizler de fark etmişsinizdir. Oyuncu kadrosundaki BAZI İSİMLER DE gereksiz bir özgüven var ve bu özgüven kendilerini başarıya götürmesi gerekirken ne yazık ki bir çok noktada performansımızı aşağıya çekmektedir. İsim vermeye gerek olmadığını düşünmekle birlikte bu aksaklıkların sizin tecrübenizle ve motivasyon gücünüzle aşılacağına inancımız da tamdır. Elbette ki bu tarz yaklaşım gösteren oyuncuların üstünün bir çırpıda silinmesini kimse istemez ama sanıyorum dikkatlerinin çekilmesi ve BÜYÜK KONYASPOR TARAFTARI haricindeki herkesin gelip geçici olduğunun tekrar vurgulanması, sonraki haftalardaki performansımız adına belirleyici olacaktır diye düşünüyorum.

Şahsınıza ve sizin nezdinizde tüm oyuncularımıza saygılarımı sunuyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İlker Kırnaz Arşivi
SON YAZILAR