Mehmet Topal, 4 yıl daha Fenerbahçe'de

Mehmet Topal, 4 yıl daha Fenerbahçe'de
Fenerbahçe Kulübü, sözleşmesinin uzatılması için yeniden anlaşmaya vardığı milli futbolcusu Mehmet Topal ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Kulübü, sözleşmesinin uzatılması için yeniden anlaşmaya vardığı milli futbolcusu Mehmet Topal ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Mehmet Topal için Ülker Stadı'nda düzenlenen imza törenine, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım ile kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu katıldı.

İmza töreninde konuşan Şekip Mosturoğlu, Mehmet ile mayıs ayında görüştüklerini ve söz aldıklarını belirterek, "Mehmet sözleşmeyi kalpten imzalamıştı. Kendisi inşallah ikinci dördüncü yılını da tamamlayıp, kulüpte bir efsane olarak kalır. Mehmet'in Fenerbahçe'ye büyük başarılar kazandırmasını, taraftarlarımızı coşturmasını bekliyoruz." dedi.

Fenerbahçe ile 4 yıllık bir mukavele yaptığı için büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Mehmet Topal ise "Fenerbahçe'ye burada futbolu bırakmak için gelmiştim. Yuvada kaldığım için ben ve ailem çok mutluyuz. Geldiğim günden beri elimden gelenin en iyisini yaptım ve yapmaya devam edeceğim. İnşallah futbolu burada bırakmak bize nasip olur." ifadelerini kullandı.

"Gökhan ve Caner'in kararına saygı duymak gerekir"
Başkan Aziz Yıldırım'ın imza törenine katılmasının kendisi için şeref olduğunu vurgulayan Mehmet, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in takımdan ayrılma kararları ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Bizler profesyonel insanlarız, herkesin kararı kendisini bağlar, zaman zaman Gökhan ve Caner ile aramızda konuşmalarımız oluyordu. Ben her zaman önceliğimin Fenerbahçe'de kalmak olduğunu söylüyordum ve kaldığım için mutluyum. Onlar da kendi tercihlerini yapabilecek insanlar, tercihlerine saygı duymak gerekiyor. Kaldım, inşallah hayırlı olur."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.