Mehmet Ünal Kuruyemiş Kahve ve Catering yenilendi

Mehmet Ünal Kuruyemiş  Kahve ve Catering yenilendi
Mehmet Ünal tarafından işletilen Mehmet Ünal Kuruyemiş Kahve ve Catering yenilen yüzü ile müşteri ile buluştu.

. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Mehmet Ünal, “Yenilen yüzümüz ile başta Konya merkez olmak üzere diğer şehirlerimize de Mehmet Ünal Kuruyemiş Kahve ve Catering kalitesini götürmek istiyoruz” dedi.

Yenilen mağazaları ile çeşitlerini artırdıklarını belirten Mehmet Ünal, “Şu an mağazamız da seksene yakın çeşidimiz mevcut. Bunlar yaş yemiş, kuruyemiş kahve, çikolata çeşitleri. Kuruyemişlerimizi genellikle birçoğunu çiğ alıp kavuruyoruz. Ürünlerimiz olan çifte kavrulmuş fıstık, kahvemiz ve Kahvenin yanındaki sunulan lokumlarımızda iddialıyız” şeklinde konuştu.

YENİ ŞUBELERİMİZ İLE MÜŞTERİLERİMİZ İLE BULUŞACAĞIZ

2017 Yılı içerisinde şube sayılarını artırmayı hedeflediklerini belirten Ünal, “Şubemizden bir tanesini İstanbul Yolu Sancak Mahallesi tarafı bir diğeri ise Lalebahçe Mahallesi tarafında açmayı planlıyoruz. 2018 yılı içerisinde ise yeni stadyum civarında açmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı

KURUYEMİŞ FİYATLARINDA YÜKSELME YOK

2017 Yılı girdiğimiz şu günlerde kuruyemiş fiyatların da yükselmenin olmadığını belirten Ünal, “ Kuruyemiş fiyatlarında her hangi bir yükselme söz konusu yok. İnşallah yağan bu kar önümüzdeki dönemlerde kuruyemiş fiyatlarını da düşürecek” dedi.

KONYALI EN ÇOK ÇEKİRDEĞİ SEVİYOR

Vatandaşların kuruyemişler içerisinde en çok çekirdeği tükettiğini belirten Ünal, “Konyalılar çekirdeğe yoğun ilgi gösteriyor. Çekirdeği fıstık ve karışık kuruyemiş şekillerine yoğun ilgi gösteriyor. Konyalılarının kuruyemişe gösterdikleri ilgiden esnaf olarak memnunuz” ifadelerini kullandı. (M. Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.