Mehmet Uslu 1 yıl daha Konyaspor’da

Mehmet Uslu 1 yıl daha Konyaspor’da
Mehmet Uslu 1 yıl daha Konyaspor’da

Atiker Konyaspor, iç transferde anlaşma sağladığı 28 yaşındaki defans oyuncusu Mehmet Uslu ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. Takımın iskelet kadrosunun korunması amacıyla iç transferde kalması istenen oyuncularla anlaşma sağlayıp yeni sözleşmeler imzalandığını söyleyen Konyaspor Genel Menajer Önder Sami Güven, “Mehmet Uslu'da bu isimlerden biriydi. 3 sezondan bu yana takımımızın başarıyla formasını terleten Mehmet ile 1 yıllık yeni bir sözleşme yaptık. İnşallah yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek Atiker Konyaspor'umuza önemli katkılar sağlamaya devam edecek. Takımımıza ve kendisine hayırlı olsun” dedi.

Mehmet Uslu ise, üç sezonu tamamladığı Konyaspor’la 1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladığını belirterek, "Hem Atiker Konyaspor adına hem de benim adıma hayırlı uğurlu olur ve Allah utandırmaz. Tabiki de takımım da kaldığım için çok mutluyum. Burada çok güzel bir ortamımız var. İnşallah bunu daha iyi seviyelere çekip daha başarılı günler geçiririz diye ümit ediyorum" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.