Mehmet Uslu: “Puan, puandır”

Mehmet Uslu: “Puan, puandır”
Torku Konyaspor’un başarılı oyuncusu Mehmet Uslu, Gaziantep maçı hakkında önemli açıklamalarda bulunurken alınan bir puanın önemine değindi.

Seda Erciş

Torku Konyaspor’un başarılı oyuncusu Mehmet Uslu, Gaziantep maçı hakkında önemli açıklamalarda bulunurken alınan bir puanın önemine değindi. Önlerinde zorlu bir Akhisar Belediyespor maçı olduğunu hatırlatan Mehmet Uslu, sahalarında taraftar desteği ile birlikte kazanacaklarına inandığını ifade etti. Uslu, “Gaziantep maçını değerlendirecek olursak, maça biraz durgun başladık diyebilirim. Akabinde de duran toptan talihsiz bir gol yedik. Daha sonra bütün oyunun kontrolü bizdeydi. İnanılmaz gol pozisyonları yakaladık fakat sonuca çeviremedik. İkinci yarıya çıkarken gol atacağımıza inanıyorduk o inançla sahaya çıktık. İkinci yarıda top bizde kaldı. En azından buradan mağlup ayrılmak istemiyorduk. Bulduğumuz gol pozisyonun bir tanesini de gole çevirdik ve eşitliği yakaladık. Çok rahat galip gelebileceğimiz bir maçtı ama deplasmanda alınan bir puan puandır. Önümüzde Akhisar maçı var kendi evimizde oynayacağız. Bu maçı taraftarlarımızın desteği ile kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.