Mehmetçik'ten Öğrencilere Kıyafet Yardımı

Mehmetçik'ten Öğrencilere Kıyafet Yardımı
Bitlis'in Güroymak ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığının girişimleriyle bir iş adamı tarafından ihtiyaç sahibi çocuklar için gönderilen kıyafetler, Mehmetçik tarafından öğrencilere dağıtıldı

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Güroymak ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığının girişimleriyle bir iş adamı tarafından ihtiyaç sahibi çocuklar için gönderilen kıyafetler, Mehmetçik tarafından öğrencilere verildi.

İsmini açıklamak istemeyen iş adamı tarafından gönderilen kıyafetler, askerler tarafından Yemişveren, Çayarası, Cevizyatağı, Saklı, Yamaç ve Değirmen köylerindeki ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye dağıtıldı.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seyhan Doğan ve askerler, kıyafetleri çocuklara giydirerek bir süre sohbet etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmetçik'in girişimleriyle ihtiyaç sahibi öğrencilerin kış mevsiminde kendilerini ısıtacak kıyafetlere kavuştuğunu belirterek Yüzbaşı Doğan, yardımı yapan iş adamı ve askerlere teşekkür etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.