Melih Gökçek, Cemaat-CHP bağlantısını böyle deşifre etti

Melih Gökçek, Cemaat-CHP bağlantısını böyle deşifre etti
Cemaat-CHP bağlantısını ispat et diyen gazeteciye, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten tokat gibi cevap geldi.
Melih Gökçek, CHP'li gazeteciyi sosyal medyada fena yakaladı. Gerçek Gündem'in Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş'ın "CHP ile Cemaat arasındaki bağlantıyı açıkla gazeteciliği bırakırım" sözleri üzerine Gökçek, belgelerle bu bağlantıyı gözler önüne serdi.
 
YAVAŞ'IN CEMAATÇİ SEÇİM KOORDİNATÖRÜ
 
Gökçek, Mansur Yavaş'ın kaybettiği yerel seçimin sembol fotoğraflarından biri olan sevinç anını paylaşarak arkadaki beyaz gömlekli kişinin kim olduğunu açıkladı. O kişi Today's Zaman yazarı ve eski AK Partili milletvekili Suat Kınıklıoğlu'ndan başkası değildi.
 
Kınıklıoğlu daha önce AK Parti bünyesinde milletvekilliği yapmış olmasıyla dikkat çekiyor. 17 Aralık'tan sonra istifa ederek safını değiştiren bir çok paralel milletvekili gibi Kınıklıoğlu da sonrada istifa ederek yerel seçimlerde Mansur Yavaş'ın seçim koordinatörlüğünü üstlendi. Seçim sonrası Radikal'de "Mansur Yavaş'ın sahada kazandığı seçim maalesef masabaşında elinden alındı" gibi yazılar yazan Kınıkoğlu, şu sıralar yazılarına Today's Zaman'da devam ediyor.

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.