Memur adayları dikkat! 

Memur adayları dikkat! 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Devlet personel başkanlığı sitesi üzerinden vermiş olduğu ilan ile KPSS'siz alım yapacak.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Devlet personel başkanlığı sitesi üzerinden vermiş olduğu ilan ile KPSS'siz alım yapacak. KPSS'siz alım yapacak olan Bakanlık, bu alımı için yüksek şartlar aramaktadır. Ayrıca alım yapılacak kurum ise ÇSGB bünyesinde bulunan Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığıdır. Alım şartları ve diğer detaylar aşağıda yer almaktadır.
Alınacak Alan, Şartlar ve İş Tanımı
- Alınacak İş Alanı: Danışma Görevlisi,
- Güvenlik soruşturmasından engeli olmamak,
- Kamu haklarından yoksun olmamak,
- Erkek adayların askerliğini bitirmiş veya muaf olması,
- Başkanlık makamına gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin uygun şekilde karşılanması ve yönlendirilmesi;
- Başkanlık makamına gelen aramalarda ön bilgilendirmenin ve gerekli yönlendirmelerin yapılması;
- Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanı, Daire Başkanları veya Birim Koordinatörleri tarafından verilen diğer görevlerin yerine getirilmesi.
Başvuru Şekli, Yeri ve Tarihi
AB ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden wwwikg.gov.tr alınacak başvuru formu ve aşağıda verilmiş belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile ilgili adrese teslim edilmesi gerekmektedir. Başvuru işlemleri 22 Ağustos 2016 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular eğer tarih kurumda tarafından uzatılmazsa kabul edilmeyecektir.
Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Turan Güneş Bulvarı Yıldızevler Mahallesi, 713. Sokak No: 4, Çankaya, 06550, Ankara"
İstenen Belgeler
- Başvuru Formu ve Özgeçmiş,
- Geçici mezuniyet belgesi veya diploma,
- Adayların önceki işyerlerinden alacakları, çalıştıkları pozisyonu, görevlerini ve çalışma sürelerini gösteren çalışma belgeleri,
- Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olduğunu ya da yerine getirmiş sayıldığını gösterir belge,
- Kimlik belgesinin fotokopisi,
- Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,
- Yabancı dil bilgisini gösteren belgenin fotokopisi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.