Memur-Sen'den "Teröre Karşı Dayanışma"' mektupları

Memur-Sen'den "Teröre Karşı Dayanışma"' mektupları
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Pakistan, Belçika, Fransa ve Irak'taki saldırılara ilişkin bu ülkelerdeki bazı sivil toplum kuruluşlarına taziye ve teröre karşı dayanışma mektupları gönderdi

ANKARA (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Pakistan, Belçika, Fransa ve Irak'ta gerçekleştirilen saldırılara ilişkin bu ülkelerdeki bazı sivil toplum kuruluşlarına taziye ve teröre karşı dayanışma mektupları yolladı.

Memur-Sen'den yapılan açıklamaya göre Yalçın, Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu (ITUC), Avrupa Sendikalar Konfederasyonu (ETUC), Pakistan Çalışanlar Federasyonu (FLF), Tüm Pakistan Sendikaları Kongresi (APTUC) ve Pakistan İşçiler Federasyonuna (PWF) mektup göndererek, "Teröre karşı yanınızdayız" mesajı verdi.

Ankara, İstanbul, Paris, Brüksel, Irak ve Lahor'daki saldırıların terör probleminin evrensel olduğunu gösterdiğine dikkati çeken Yalçın, terör saldırılarına karşı dayanışma çağrısı yaptı.

Brüksel'de 35 kişinin ölümüne neden olan saldırının arkasındakilerin cani olduğunu belirten Yalçın, "Bu saldırıyı gerçekleştirenler hiçbir insani ve ahlaki değere sahip değildir. Terör saldırılarını kınıyor, STK yöneticilerine, çalışanlarına ve terörden etkilenenlere desteğimizi bildiriyoruz. Acınızı paylaşıyor ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.