Mendilci çocuk yaşam savaşını kaybetti

Mendilci çocuk yaşam savaşını kaybetti
Otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan mendilci kardeşlerden biri daha hayatını kaybetti. Gözaltına alınan otomobil ve minibüs sürücüleri "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçlamasıyla tutuklandı

Konya'da kovalamaca sırasında otomobilin çarptığı mendil satan 3 kardeşten biri daha yaşamını yitirdi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan kardeşlerden Resul Çiçek (10), durumu ağırlaşınca yaşam destek ünitesine bağlandı. Resul Çiçek, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı hastanede tedavisi süren İsmail Çiçek'in vücudunda da çok sayıda kırık olduğu öğrenildi.

Gözaltındaki minibüs sürücüsü Cumaali Ç. ve Atilla M, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. İki sürücü de "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçlamasıyla tutuklandı.

Konya'da 21 Ekim'de Cumali Ç. (37) kullandığı 42 AAK 47 plakalı minibüs ile aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Atilla M. idaresindeki 42 CFC 55 plakalı otomobili kovalamaya başlamıştı. Minibüs, Meram ilçesi Taşcami Uzunharmanlar Caddesi'ndeki ışıklı kavşakta duraklayan otomobile arkasından çarpmıştı. 

Savrulan otomobil ise kaldırımda mendil satan Resul (10), İsmail (8) ve Yakup Çiçek (6) kardeşlere çarparak yaralanmalarına neden olmuştu. Yakup Çiçek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, sürücüler gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.