Mental tedavi

Mental tedavi
Futbolcuların hem oyunsal hem de mental anlamda düştüğünü gören Aykut Kocaman, oyuncularını pamuklara sararak tedavi ediyor. Antrenman dozajını düşüren Kocaman, izin günlerini de çoğaltarak, oyuncularını psikolojik olarak da dinlendiriyor

Spor Toto Süper Lig’deki düşüşüne Trabzon maçında ortaya koyduğu performansla dur diyen Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası ile birlikte çift kulvarda iddiasını sürdürüyor. Kupada çeyrek finalin ilk maçında Sivasspor ile 0-0 beraber kalan yeşil-beyazlı ekip, bu maçın ardından bir günlük dinlenmeye çekildi. Ligin ikinci yarısında hem mental hem de saha içi performansı anlamında düşüş yaşayan Konyaspor, yeniden yükseltmek için teknik heyetten destek alıyor.

KOCAMAN REHABİLİTE EDİYOR

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, oyuncularını zorlu maç periyoduna en iyi şekilde hazırlamanın peşinde. Futbolcuların, performanstan ziyade moral olarak yukarıya çıkmasını amaçlayan tecrübeli çalıştırıcı, takımı adeta rehabilite edecek. Kocaman, yeşil-beyazlı futbolcuların tam anlamıyla toparlanması için antrenman sayısını azaltırken, Sivas deplasmanından sonra da oyuncularına izin verdi. Günü izinli olarak aktif dinlenmeyle geçiren Konyaspor, bir sonraki maça en hazır şekilde olabilme düşüncesinde. 

BUGÜN BAŞLAYACAKLAR

Aykut Kocaman tarafından verilen izin bugün sona eriyor. Yeşil-beyazlı ekip saat 11.00’da Kayacık Tesisleri’nde Adanaspor maçının hazırlıklarına yeniden başlayacak. Anadolu Kartalı, cumartesi günü sabah saatlerinde yapacağı ter idmanının ardından Adana’ya giderek kampa girecek. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.