Meral Akşener, "Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş kendilerini ne halt zannediyor" demiş!

Meral Akşener, "Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş kendilerini ne halt zannediyor" demiş!
Gazeteci Levent Gültekin, İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisini seçimden önce arayarak, "İmamoğlu ile Mansur Yavaş kendilerini ne halt zannediyor ki" dediğini iddia etti.

Gazeteci Levent Gültekin, 6'lı Masa ortağı İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ısrarla aday olmasını istediği, olamayınca masadan kalktığı, sonra da "kazanacak formül" diyerek cumhurbaşkanlığı yardımcılığına aday göstererek masaya tekrar oturduğu İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş'ı aslında hiç istemediğini iddia etti.

"HAYIRDIR ABLA DEDİM"

Levent Gültekin, Youtube kanalındaki videosunda seçimden 1-1,5 yıl önce Meral Akşener'in kendisini aradığını belirterek şunları söyledi: "Meral Hanım Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ı tek bir gün istemedi. Bir gün telefonum çaldı, Meral Hanım beni aradı. "Bunlar kendilerini ne zannediyorlar" dedi.

"Hayırdır abla kimi kastediyorsunuz?" dedim....

"Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş, kendilerini ne halt zannediyor ki ha bire belediyenin parası ile anket yaptırıp kendilerini cumhurbaşkanı adayı gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsunlar diye mi parti kurdum. Onlara geçit vermem" dedi."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.